I dag skydes Håndbold VM for kvinder i gang, og forventningerne er høje, især når det kommer til det danske landshold.

Danmark, Norge og Sverige er værter for dette års mesterskab, hvilket tilføjer ekstra spænding og glæde til begivenheden. Danmark befinder sig i en spændende gruppe sammen med Serbien, Chile og Rumænien. Med kampprogrammet på plads er det på tide at finde ud af, hvor du kan se de nervepirrende kampe live, og hvad du kan forvente af det danske landshold.

TV2 og DR – Din Destination for Håndboldspænding

For danske håndboldentusiaster er TV2 og DR stedet at være for at følge begivenhederne live. TV2 og DR har sikret sig rettighederne til at transmittere samtlige kampe under Håndbold VM for kvinder, så du kan nyde hvert eneste øjeblik af actionen fra din sofa, stue eller endda på farten via TV2 Play eller DRTV.

Kampprogrammet for Det Danske Landshold:

1. December, kl. 20.30: Danmark – Serbien
Første kamp for det danske hold finder sted mod Serbien. En spændende åbning, hvor holdet håber at sætte tonen og hente de første vigtige point.

3. December, kl. 20.30: Chile – Danmark
Efter første kamp mod Serbien står Chile på programmet for det danske landshold. En kamp, der kræver fokus og taktisk snilde for at sikre sejren.

5. December, kl. 20.30: Danmark – Rumænien
Den sidste kamp i gruppespillet finder sted mod Rumænien. Her kan vi forvente intensitet og spænding, da begge hold kæmper for at gå videre til de næste faser af mesterskabet.

Det danske landshold har sammensat en stærk trup, og forventningerne er store. Med erfarne spillere og lovende talenter er der håb om, at Danmark kan gå langt i turneringen.

Ekspertkommentar

Som håndboldsekspert er det klart, at Danmark har en udfordrende gruppe, men holdet besidder kvaliteter til at håndtere presset. Især nøgleaktører som Mie Højlund, Anne Mette Hansen og Sandra Toft vil spille afgørende roller i holdets præstation.

Håndbold VM for kvinder 2023 lover at være en begivenhed fyldt med dramatik, intense øjeblikke og fantastisk håndbold. Sæt dig godt til rette og følg med på TV2 og DR, når Danmark går efter triumfen ved dette års mesterskab.