Nu varer det ikke længe, inden der skal spilles VM i håndbold på dansk grund, hvor det danske kvindelandshold skal forsøge at gøre herrerne kunsten efter ved at vinde verdensmesterskabet. Her kigger vi nærmere på de kampe, der skal spilles på dansk grund.

Danmark er sammen med Sverige og Norge værter til dette års VM i kvindehåndbold, og efter herrernes VM-triumf i starten af året håber vi selvfølgelig på en god slutrunde fra de danske håndboldkvinder.

Det danske kvindelandshold har i denne omgang fornøjelsen af at spille på hjemmebane, i og med at alle Danmarks kampe bliver spillet i Jyske Bank Boxen i Herning. Boxen er ligesom Arena Nord i Frederikshavn udvalgt som de to venues, der skal agere værter i Danmark, mens det i Sverige bliver Scandinavium Arena og Helsingborg Arena. I Norge har DNB Arena og Trondheim Spektrum fornøjelsen af at byde til VM-håndbold.

VM i kvindehåndbold bliver fløjtet i gang den 29. november kl 18.00, når Brasilien og Ukraine tørner sammen på Arena Nord i Frederikshavn. Herfra kan vi vænne os til at se alle kampene fra Gruppe G og Gruppe H i Frederikshavn, ligesom der også skal spilles Mellemrunde-kampe og Presidents Cup.

Gruppe G:

-Spanien
-Ukraine
-Kazakhstan
-Brasilien

Gruppe H:

-Tjekkiet
-Holland
-Congo
-Argentina

Alle Danmarks kampe skal spilles i Jyske Bank Boxen, der også lægger hus til semifinaler og finalen. Desuden skal kampene fra Gruppe E og Gruppe spilles i Herning.

Gruppe E:

-Danmark
-Rumænien
-Serbien
-Chile

Gruppe F:

-Tyskland
-Polen
-Japan
-Iran

Årets VM-slutunde bliver Danmarks tredje gang som værtsnation til VM i kvindehåndbold. Første gang var i 1999, hvor Danmark og Norge agerede værtslande. I 2015 var Danmark værtsland alene, og i år bliver det altså fordelt mellem Danmark, Sverige og Norge.