Grupperne til mellemrunden er nu klar. Efter et intenst gruppespil er det første gruppespil nu slut, og det nye gruppespil begynder.

Det er tid til hovedrunden ved VM i kvindehåndbold 2023 i Danmark, Sverige og Norge. Danmark og 23 andre landshold har nu stadig chancen for at vinde medaljer i mesterskabet, og for at komme i kvartfinalen skal de rødhvide nu have en top to-placering i gruppe 1. Danmarks gruppe spilles stadig i Danmark, hvor der skal spilles tre danske kampe mod Japan, Polen og Tyskland.

De to bedste hold fra hver gruppe i hovedrunden (gruppe 1-4) går videre til kvartfinalerne ved VM i 2023. Nogle hold har taget fire point med ind i runden og er i den bedste position til at gå videre til slutspillet.

Hovedrunden starter onsdag den 6. december med Gruppe 2 og Gruppe 4 med kampe, der starter kl. 15.30 og slutter kl. 20.30. Hovedrunden løber derefter frem til mandag den 11. december. Danmark starter deres hovedrunde den 7. december mod Japan og møder derefter Polen (9. december) og Tyskland (11. december), alle de danske kampe starter kl. 20:30 og sendes på TV2 og DR1 eller vises live i Jyske Bank Bozen.

Bemærk venligst, at de point, der er anført nedenfor ud for hvert hold, er de point, de tager med til hovedrunden fra det første gruppespil. Man får kun de point, man har optjent mod de andre hold, der er gået videre til runden.

Grupperne i mellemrunden

Gruppe 1 (Gøteborg)

Sverige (4 point)
Montenegro (4 point)
Ungarn (2 point)
Kroatien (1 point)
Senegal (1 point)
Cameroun (0 point)

Gruppe 2 (Trondheim)

Norge (4 point)
Frankrig (4 point)
Slovenien (2 point)
Østrig (2 point)
Angola (0 point)
Sydkorea (0 point)

Gruppe 3 (Herning)

Danmark (4 point)
Tyskland (4 point)
Rumænien (2 point)
Polen (2 point)
Japan (0 point)
Serbien (0 point)

Gruppe 4 (Fredrikshamn)

Holland (4 point)
Spanien (4 point)
Brasilien (2 point)
Tjekkiet (2 point)
Argentina (0 point)
Ukraine (0 point)