Danmarks VM håb lever endnu, da det danske landshold skal spille kvartfinale ved VM håndbold 2023 i Sverige og Polen.

Danmark var storslåede favoritter til slutrunden og nu er holdet blandt de 8 sidste hold, som stadigvæk er med i kampen om VM trofæet.

Danmark var med i Gruppe 4 ved 2. runde af VM 2023 i håndbold. Danmarks modstandere i gruppen var Kroatien, USA og Egypten.

Danmark tangere rekord ved VM

Danmark kom meget godt fra deres kampe ved 2. runde af VM 2023 i håndbold. Det blev 2 sejre ud af 3 mulige. Danmark spillede uafgjort 32-32 mod Kroatien og slog USA 33-24, mens Egypten blev besejret med en målscore på 30-25.

Det betyder altså, at Danmark nu har spillet 25 kampe i træk ved VM, uden at have tabt. Derfor har det danske landshold nu tangeret den rekord, som Frankrig slog ved slutrunden. Den rekord kan det danske landshold slå, ved at vinde deres kamp mod Ungarn i VM kvartfinalen.

Danmarks vej mod VM finalen

Danmarks modstander ved VM kvartfinalen er Ungarn. En kamp, hvor Danmark helt klart er favoritter til at gå videre. Semifinalen bliver dog meget mere besværlig, hvis Danmark formår at komme videre.

Danmark skal nemlig enten spille mod Spanien eller Norge, begge hold kan give Danmark problemer. Men Danmark er stadig favoritter, til at vinde slutrunden for 3. gang i træk.

Kampprogram ved VM 2023 i håndbold og TV sendeplan & tider

TV-rettighederne til VM 2023 i håndbold er delt mellem TV2 og DR. Du kan følge med i TV-tider og senderettigheder på denne side: https://vm-handbold.dk/tv-tider-oversigt/ 

Tyskland - Norge
Egypten - Ungarn
Sverige - Spanien
DR1
Frankrig - Danmark
DR1