Den danske VM-drøm knuste som en sæbeboble, da Henny Reistad sendte Norge i finalen med en sidste sekunds scoring.

I en eksplosiv semifinale fredag aften mistede de danske håndboldkvinder en 14-8 føring og endte med at tabe 28-29 til forsvarende verdensmestre.

Trods Kristina Jørgensens imponerende syv mål, formåede Danmark ikke at fastholde deres føring. Norske Henny Ella Reistad dominerede med 15 mål og afgjorde kampen i sidste sekund af forlænget spilletid.

Selvom danskernes bronzekamp mod enten Sverige eller Frankrig venter, vil den hektiske semifinale blive husket for nordmændenes utrolige comeback. Spændingen steg yderligere, da tekniske problemer og tætte situationer prægede den forlængede spilletid.

Den danske målvogter, Althea Reinhardt, brillerede i forsvaret, men det var ikke nok til at stoppe Norges angreb. Trods en tidlig føring på 5-1 og et solidt forsvar, måtte Danmark se finalen glide mellem fingrene.

Nu venter bronzekampen søndag kl. 16.00, hvor danskernes håb om en medalje hænger i en tråd. Fans, klædt i rødt i Jyske Bank Boxen oplevede en intens kamp, men det var de norske spillere, der trak det længste strå og satte en stopper for Danmarks drøm om VM-guld.