Danmarks herrelandshold i håndbold har spillet sig til en VM finale i håndbold. Det betyder, at Danmark kan blive VM mestre for 3. slutrunde i træk, hvis Danmark formår at vinde VM 2023 i håndbold finalen. 

Danmark har formået, at spille sig til endnu en VM finale i håndbold. Det er 3. gang i træk, at Danmark er garanteret mindst en sølvmedalje, ved den mest prestigefyldte internationale turnering i håndbold.

Det blev til en sejr på 26-23, til de danske tropper, over Spanien og en præstation i verdensklasse af målvogteren, Niklas Landin, som blev kåret til kampens spiller.

Spanien og Sverige i duel om bronzemedalje

Det blev til et skuffende exit for det spanske landshold, der ellers har meget at være stolte over. Ved de seneste 5 slutrunder, har Spanien vundet medalje 3 gange, inklusiv en guldmedalje ved VM 2013, hvor det var netop Danmark, der var modstanderen.

Sverige kan give Skandinavien endnu en medalje ved VM i håndbold med en sejr over Spanien, efter at have ledt et nederlag til Frankrig, i deres semifinalekamp.

Frankrig venter i finalen ved VM i håndbold

Det blev til en fransk guldmedalje ved VM 2015 og 2017, mens Danmark vandt ved VM 2019 og 2021. Nu skal de to lande altså dyste, om at vinde VM 2023. Frankrig vil forsøge, at forhindre Danmark fra at slå rekord og skrive historie.

Det er sådan, at Frankrig også før har vundet 2 VM slutrunder i træk, en rekord som Danmark har tangeret. Skulle Danmark vinde VM finalen, betyder det, at Danmarks landshold slår ny rekord.

Se VM finalen i håndbold Live – TV sendeplan & tider

TV-rettighederne til VM 2023 i håndbold er delt mellem TV2 og DR. Du kan følge med i TV-tider og senderettigheder på denne side: https://vm-handbold.dk/tv-tider-oversigt/ 

Du kan se Danmark mod Frankrig ved VM finalen fra kl. 21:00 på DR1 eller streame live på https://www.dr.dk/drtv/kanal/dr1_20875

Tyskland - Norge
Egypten - Ungarn
Sverige - Spanien
DR1
Frankrig - Danmark
DR1