Danmarks herrelandshold er blandt de 4 bedste hold i verden. Danmark har formået, at spille sig til en semifinale ved VM 2023 i håndbold og skal forsøge, at vinde mesterskabet for 3. gang i træk.

VM 2023 i håndbold lagde op til en masse spændning og høje forventninger, til de danske tropper. Danmark var også favoritter inden slutrunden begyndte.

Den forventning har Danmark, i hvert fald indtil nu, levet op til. Danmark formåede at slå Ungarn med 40-23. Danmark skal nu møde Spanien som slog Norge i deres kvartfinaleopgør med 35-34. De øvrige semifinalister er henholdsvis Sverige og Frankrig.

Danmark slår rekord ved VM i håndbold

Danmark har nu slået rekorden for flest kampe i træk ved VM håndbold, uden nederlag. Det var Frankrig som havde rekorden med 25 kampe og med Danmarks sejr over Ungarn Onsdag d. 25 Januar, har Danmarks håndboldlandshold nu spillet 26 kampe i træk uden at tabe.

Danmark kan i øvrigt slå endnu en rekord ved dette VM. Skulle Danmark gå hen og vinde mesterskabet, bliver det 3. mesterskab i træk. Det vil være en ny rekord for flest VM mesterskab vundet i træk.

Spanien: en værdig modstander ved VM

Danmark skal som sagt spille mod Spanien, og der er udsigt til, at det vil blive en svær kamp. Spanien har haft gode slutrunder de seneste år, og vandt bronzemedalje ved VM 2019.

Danmarks nøglespillere som Mikkel Hansen, skal være velforberedt på en værdig modstander, som vil gøre det så svært som muligt for Danmark.

Kampprogram ved VM 2023 i håndbold og TV sendeplan & tider

TV-rettighederne til VM 2023 i håndbold er delt mellem TV2 og DR. Du kan følge med i TV-tider og senderettigheder på denne side: https://vm-handbold.dk/tv-tider-oversigt/ 

Tyskland - Norge
Egypten - Ungarn
Sverige - Spanien
DR1
Frankrig - Danmark
DR1