Danmarks håndboldherrer er sikkert videre til mellemrunden ved VM i håndbold 2023 efter en sejr på 34-21 mod Tunesien.

Danmark har fire point med over til mellemrunden, hvor Egypten og Kroatien bliver de største modstandere. Tunesien forsøgte at give Danmark kvalificeret modstand ved at spille fysisk stærkt og køre et hurtigt tempo, men Danmark formåede at vinde kampen.

Mathias Gidsel blev kåret til kampens spiller for tredje kamp i træk. Danmark ligger nu godt til i kampen om en plads i kvartfinalen.

VM 2023 i håndbold mellemrunden

Danmark er nu sikre på at gå videre til mellemrunden i VM i håndbold, efter en sejr mod Tunesien med 34-21. Holdet har nu fire point med sig videre til mellemrunden, hvor de møder Kroatien, USA og Egypten. Det danske hold har vist sig stærkt i VM-slutrunden med et hæsblæsende tempo og en solid defensiv.

I mellemrunden venter dog nogle stærke modstandere, som tidligere har givet Danmark problemer, men holdet står godt placeret til at komme videre til kvartfinalen.

Med en ung trup, der har spillet sammen i flere år, er Danmarks fremtid i håndbolden lovende. Holdet har nu kampene mod Kroatien, USA og Egypten foran sig, hvor de vil kæmpe for at sikre sig en plads i kvartfinalen.

Hvor kan man se VM 2023 i håndbold?

TV-rettighederne til VM 2023 i håndbold er delt mellem TV2 og DR. Du kan følge med i TV-tider og senderettigheder på denne side: https://vm-handbold.dk/tv-tider-oversigt/ 

Tyskland - Norge
Egypten - Ungarn
Sverige - Spanien
DR1
Frankrig - Danmark
DR1